Toneel 2019 : Om nooit te vergeten

 

 

Het verhaal speelt zich af in Ristorante Ottimo Gusto waar de familie Van De Ven een verjaardag viert en zoals wel eens gebeurt: als de wijn is in de man…. Diepe frustraties komen stilaan naar boven zowel bij echtpaar Albert en Irene als bij hun twee zonen met hun wederhelft. Gelukkig is er de eigenaar van het restaurant Tuto, zijn echtgenote Angelina en ober Richard  voor de komische noot. Voeg daarbij nog een mysterieuze Felix en het verhaal is compleet.
Gekozen werd opnieuw voor een verhaal met inhoud doorspekt met luchtige noten om het geheel aangenaam en verteerbaar te maken.
Op het podium krijgen wij vertrouwde gezichten: Veerle De Pessemier, Sigrid Van Helleputte, Patrick Verplanken,Yves Deneir en Patrick De Schrijver . Ook Germain Bonne die ons vorig jaar versterkte is opnieuw van de partij. Wij kunnen evenwel ook rekenen op nieuwe gezichten: Valentin Nies die jaren speelde in Ophasselt maar sinds enkele tijd in Zottegem woont, Ben Kerremans die in Grotenberge woont maar op veel jaren ervaring mag steunen, Vicky De Sutter en Karin Van Heuverswyn: de twee “nieuwelingen” op een podium.
 
Noteer reeds de opvoeringsdata: 9, 16,17, 22 en 23 maart

 Reserveren kan reeds via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Geniet van onze trailer

 

Affiche A3 Om nooit te vergeten20181231

  

flyer-achterkant-ter